image image image image
„Ентусиаст“ издава новия роман на Розамънд Лъптън „Тишина“ Дата на излизане:3 декември 2018 г. Превод от английски език: Мария Чайлд Художник: Яна Аргиропулос ISBN: 978-619-164-280-9 Обем: 328 с. Корица: мека Формат: 14 х 21 см Цена: 18 лв.
Знаковият роман на Артуро Перес-Реверте „Деветата порта“, филмиран от Роман Полански с Джони Деп в главната роля, с трето издание на български език В света на редките, антикварни книги всичко има своята цена. Но когато книгата се окаже сатанински трактат,   разменната валута не е пари, а човешки живот.
Издателство "Слънце" представя "Кратка история на пиянството" от Марк Форсайт КРАТКА ИСТОРИЯ НА ПИЯНСТВОТО   Или 100 грама за храброст oт каменната ера до наши дни МАРК ФОРСАЙТ Превод от английски Катя Перчинкова Редактор Юрий Дачев Излиза от печат:  22 ноември (четвъртък) ISBN: 978-954-742-257-5 Обем: 272 стр. Корица: мека Формат: 13 х 20 см Цена: 15,99 лв.
Издателство СОФТПРЕС представя МАГИЯТА НА ПЪТЕШЕСТВИЯТА Истинският пътешественик знае, че всяко място на Земята е уникално и си заслужава да бъде посетено. Отдайте се на страстта си за пътешествия и предизвикайте откривателския си дух.  Разлистете страниците на тази книга и пътувайте до уникални световни дестинации, където ще се срещнете с нови хора и ще опознаете чудни места, на които никога не сте били. 

Спечели с нас!

Очаквайте на 11-ти и 18-ти ноември от ИК "Бард"

 

 

 

Ключът
Тойн, Саймън
Издател: Бард
Жанр: Трилър
Мека корица
Предстои на 11 Ноември 2013
448 стр.
корична цена: 15.99


За книгата

Бестселър на „Сънди Таймс”


В древния турски град Руин американската журналистка Лив Адамсен лежи неподвижно в изолационното отделение на местната болница и се взира в стени, бели и празни като паметта й.

Тя знае, че е проникнала в прочутата Цитадела в сърцето на Руин, но не си спомня нищо освен мрака, който я е обгърнал там. Нещо необикновено се е настанило в съзнанието й. Шепне й, че тя е ключът. Ключът към какво?

За Дух, наемник, който действа в Сирийската пустиня, Лив е единствената, която може да разкрие една от най-големите тайни на човечеството. За братството, което обитава Цитаделата – прокълнато през последните дни и седмици от страшна болест – Лив е единствената, която може да осигури спасението на монасите. А за влиятелна клика заговорници от Ватикана Лив представлява смъртна заплаха за бъдещето на католическата църква.

Преследвана от континент на континент, уловена във вихъра на събития, които трудно могат да бъдат обяснени, Лив Адамсен се обръща за помощ към единствения човек, на когото може да се довери – служителя в благотворителна фондация Гейбриъл Ман. Двамата заедно ще направят смайващо откритие. Откритие, което ще промени свети завинаги...

 

Стръв
Месъм, Дж. Кент
Издател: Бард
Жанр: Трилър
Поредица: Кралете на трилъра
Мека корица
Предстои на 18 Ноември 2013
272 стр.
корична цена: 13.99

За книгата

Като скок в черна вода. Няма спасение!


„Стръв” е невероятен концептуален трилър – представете си „Изгубени”, плюс „Трейнспотинг”, плюс „Игрите на глада”.


Шестима души се будят на остров, без да си спомнят как са попаднали там. Скоро откриват, че всички до един са наркомани от бедняшките квартали на Маями, безнадеждно впримчени в ноктите на хероина.

Четирима мъже наблюдават от яхта в океана. Не отговарят на виковете за помощ, стоят мълчаливо и чакат.

Шестимата откриват писмо, че следващата доза хероин е на остров на около миля през едни от най-опасните, обитавани от акули води на света.

Скоро нуждата от хероин става нетърпима и опасната игра започва.

Кои са четиримата тайнствени мъчители, какви са техните мотиви? Дали някой от шестимата ще успее да се измъкне от перверзното съперничество, което се разиграва? Изпадналите наркомани започват да измират един по един, обзети от най-първични човешки страхове и желания, докарани до пределите на разсъдъка и оцеляването.


You have no rights to post comments

Вход / Изход

Кой е тук?

В момента има 14  гости и няма потребители и в сайта

Търсене

Полезни страници

 

Книги от български автори

image image image image image image image image image image image image image image image

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved