Последни регистрирани

  • Дияна
  • Боряна_6rpz
  • Стоянка
  • ginka
  • evgeniya

Последни теми

RE: Желани книги в моята кн...

Здравейте търся Гневът и Зората

RE: Търся...

И така аз си търся следните книжки:
1.Поредицата Повелители на нощта кн. 1 и 2
2. Неутолимо желание - автор: Кре...

Книгата, която прочетох за последно и препоръчвам [Горещ лед]

Връзка към това мнение 30 Jul 13


И така, започвам с един български криминален роман от Буряна Дукова.
Мина доста време откакто прочетох "Кървава малага", но съвсем ясно помня доста сцени и герои, оставили ярък отпечатък в съзнанието ми. "Опасна монета" не изостава по очарование от своя предшественик. За своите скромни 237 странички се оказа истинско фиаско, едновременно освежаващо и отморяващо и достатъчно динамично четиво. Интриги, кръвопролитие, история и опасности на едно място не са за пропускане. Съветвам всеки, който е пропуснал да се наслади на "Кървава малага" да побърза и да се сдобие с книжката, или пък ако я има още й се чуди, нека я започва, защото вторият роман е също толкова завладяващ. Препоръчвам я горещо !

Връзка към това мнение 07 Aug 13

Последно прочетох "На лов за съпруга" и съм толкова доволна от книжката, че чак не мога да напиша ревю, което да ме удовлетвори.

Връзка към това мнение 09 Aug 13

Последната книга ,която прочетох е на руски в превод директен "Мое непослушно сърце" книга 5 от поредицата за Чикаго старс. Не обичам да чета на друг език защото го няма очарованието да четеш на родния си език пък и не знаеш колко добър е преводача. Книгата обаче си заслужава .В началото бях си помислила ,че сюжета се повтаря с Бебето е мое с бременноста на Моли но по-скоро това е било за да се разкрие сюжетната линия. Кевин Тъкър отново е в ролята си на покровител и на човек ,който не бяга от отговорности независимо ,колко му са неприятни. Сега спокойно мога да изчакам издаването на български. Книгата е приятна за четене като цялата поредица

Връзка към това мнение 27 Mar 14

Последната книга ,която прочетох и мога да препоръчам е "Реката знае" на Аманда Куик. Това е исторически любовен роман в типичния за Аманда Куик стил. Героинята е нестандартна далеч от модното и търсеното сред елита. Не е кой знае какво натоварващо четиво. За тези обаче ,които предпочитат съвременни любовни романи по-добре да прочетат Идеалната половинка.

Връзка към това мнение 27 Mar 14

Една от последно прочетените книги, която препоръчвам е "Чудо невиждано" на Татяна Полякова. Много забавна и лека.

Връзка към това мнение 31 Mar 14

последната книга, която прочетох е "Списък с убийства" на Джули Гаруд. Динамична и интересна.

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved