Стартираме "Месец на българските автори"

Здравейте, приятели на родната художествена литература!
Този месец стартираме една дълго обмисляна идея, която доби очертания, едва, преди няколко седмици. Става дума за инициативата "Месец на българските автори", която ще се проведе както тук на сайта ни, така и на страницата ни "В книжна кома".

По време на "Месец на българските автори", ще ви запознаем с няколко родни автора, чиито книги/сборници са с доста разнообразна и разчупена тематика. Ще споделяме откъси от книгите, ще разиграем няколко игри с награди, ще имате възможността да зададете въпроси към авторите и най-важното - надяваме се тези от вас, които досега са били предубедени по някакъв начин към творчеството на сънародниците си, да се убедят, че и те като авторите от цял свят, заслужават внимание и признание.

Започваме с небезизвестния автор Валентин Попов с прякор Вотан, който има зад гърба си вече четири самостоятелни сборника с разкази и членува в сдружението на българските писатели на ужаса „Lazarus“ от самото му създаване през януари 2016 г. Разказите му вземат участие и в сборници като „Вдъхновени от краля“ („Дневникът на един луд“) , “451 градуса по Бредбъри” („Когато се събуди в деня на смъртта си“) на издателство „Gaiana Book & Art“.

На страницата ни "В книжна кома" ще откриете игра за четвъртият самостоятелен сборник на автора - "Ангелите нямат криле", който излезе наскоро : ИГРА

На заглавната снимка ще видите и останалите автори и техните книги, които също ще вземат участие в събитието:

Даниела Богоева - Гюргакова със сборника "Заключени врати": info в Goodreads

Анна Гюрова с "Градът на скелетите" (Колекция "Дракус" #2) - info в Goodreads

Антон Борисов с "Селото на самодивата" - info В Goodreads

Цветелина Владимирова с "Пазители" и "Благословени" (втора и трета книга от поредицата "Вестители") - info в Goodreads

Horror Writes Club Lazarus със сборника "Вой" - info в Goodreads

 

 

 

 

You have no rights to post comments

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved