Издателство „Слънце“ представя "РЕЦЕПТИ ЗА ЛЮБОВ И УБИЙСТВО"

Преводач Правда Митева

ISBN: 978-954-742-238-4

Обем: 432 стр.

Корица: мека

Формат: 13 х 20 см

Цена: 16,99 лв.

АНОТАЦИЯ

Изключителенмикс от криминална интрига, любов и кулинарни предизвикателства!

Действието в „Рецепти за любов и убийство“се развива сред екзотиката на  природния резерват Клайн Кару в Южна Африка. Главната героиня тани (превежда се „леля“) Мария обича да готви и списва кулинарна рубрика в местния вестник. Там работят още главната редакторка Хати и Джес– млада репортерка. По идея на Хатирубриката започва да помества освен кулинарни и различни житейски съвети. Тя бързо набира скорост и се превръща в отдушник за местните.

Сред купищата писма, които получават,се откроява едно анонимно писание от отчаяна жена. Само след дниМартин, авторката на писмото,е намерена убита, с премазана глава. Тани Мария и Джес решават да започнат собствено разследване. Подозренията им падат върху съпруга на убитата, после върху нейна приятелка,но ситуацията се оказва доста по-заплетена.

Една нощ двете се промъкват в къщата на престъплението, в същото време идва човекът, който се грижи за имота. Внезапно проехтява изстрел и той е убит на място. Кръгът на заподозрените се разширява. Тани Мария получава зловеща заплаха, че ако не се оттегли, ще я сполети същото. Но двете с Джес не се отказват и още по-упорито продължават разследването си. Джес е отвлечена, животът на тани Мария е застрашен.

Кой се крие зад всичко това? Развръзката е неочаквана, развитието на случаитеот читателските писма– интригуващо. А в края на книгата има вкусни рецепти за ценители.

 

 

ЗА АВТОРКАТА

Сали Андрю живее с партньора си в Южна Африка. Дълги години е била обществен активист. Сега е писател на свободна практика. „Рецепти за любов и убийство“е първата ѝ книга.

 

You have no rights to post comments

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved