Спечели с нас!

Месец на "Дивергенти 3 : Предани" в Cinebum с награди за всички

Започна месецът на „Дивергенти 3: Предани“. Нашите приятели от cinebum.eu и официалния разпространител за територията на страната BS FILMS са посветили следващите дни до 18.02.2016г. на най-очакваното продължение за сезона, което ще ви подготви за епичния финал, на една от най-успешните саги на нашето време.

Романите от сагата „Дивергенти“ са продадени в милиони копия по цял свят и са превеждани на десетки езици. Първите два филма направиха истински фурор и заковаха култовия статут на сагата, поставяйки я редом до „Игрите на глада“ и „Лабиринтът“.

Считано от 01.03.2016г., в продължение на 7 дни, на www.cinebum.eu ще Ви запознаят със седем от основните герои на „Дивергенти“. Ще си припомните съдбата им, до къде са стигнали. Във всяка от публикациите ще има скрита по 1 кодова, дума, която ВИЕ ще трябва да откриете. Публикациите ще се качват всеки ден в 11:00 часа, като на 07.03.2016г., след публикуването на последната статия, в 20:00 часа ще стартира регистрационната форма. Всички събрали кодовите думи и регистрирали се, участват за разпределението на оригиналните награди от филма, любезно предоставени от Лента/BS FILMS. 

„Светът на кастите“- съдбата на героите от ДИВЕРГЕНТИ 

Трис

Фор

Питър

Кристина

Кейлъб

Евелин

Тори

ВНИМАНИЕ!!!

Първите трима, които на 07.03.2016г. след стартирането на формата за регистрация успеят да въведат всички кодови думи и данните си за регистрация, ГАРАНТИРАНО печелят награда. Без жребий.

Така че следете сайта, колекционирайте кодови думи и се регистрирайте. Ако не успеете да попаднете сред първите трима, не унивайте, още цели 13 дни след това формата за регистрация ще бъде отворена и ще се приемат данни на участниците. В края на инициативата, след жребий ще бъдат раздадени и останалите награди.

Междувременно може да се включите за спечелване на допълнителна награда от „Дивергенти 3: Предани“ в фейсбук играта, в профила на сайта.

Започна регистрирането за над 50 оригинални награди от „Дивергенти 3: Предани“

Как ще продължи съдбата на обичаните герои ще видим всички на 11.03.2016г., с премиерата на „Дивергенти 3: Предани“. Специално за българските почитатели официалния разпространител на филма за територията на страната – Лента/BS FILMS, са изтеглили премиерата за България цяла седмица, преди официалния световен старт.

Гледайте „Дивегенти 3: Предани“ само в кината на 2D/ IMAX 2D/ 4DX и D-BOX от 11.03.2016г. Разпространява Лента/BS FILMS.

 

 

You have no rights to post comments

Вход / Изход

Търсене

Книги от български автори

image image image image image image image image image image image image image image image

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved