Спечели с нас!

Нови предколедни придобивки: Поредицата "Двор от рози и бодли" от Сара Дж. Маас :)

До Коледа остават броени дни и е разбираемо, че ямаме търпение да си получим или подарим подаръците. Е, ние нямахме съвсем никакво търпение и започнахме да си подаряваме и да си правим книжни подаръци още от средата на декември.

Ето и първите книжни изкушения, които нямахме търпение да разопаковаме. Сара Дж. Маас и по-специално поредицата "Двор от рози и бодли са сред любимите ни, дори се нарежда на едно от челните места в личната ни класация. Първата книга не ни плени достатъчно, затова пък "Двор от мъгла и ярост" направо ни издуха, разби, отвя ни ума... Разбира се, голяма част от чувствата ни са продиктувани от прекрасния, изненадващ и смайващ образ на Рисанд, който мразехме в първата книга, но всички обикнахме в продължението. :)

"Двор от рози и бодли" ни беше подарък за Коледа 2015 г., но по времето, когато са ни избирали подаръка, не е имало твърда корица на изданието, или поне така твърди подаряващия, но това е без значение. Нека не бъдем придирчиви, а и първата книга не ни е любимата от поредицата. Затова пък, когато ние си търсихме подаръци, държахме поне втората да е с твърди корици, а третата... ами тя така или иначе се предлага само с твърди корици. А нямаше да е честно да имаме непълна поредица, нали? Тепърва предстои да видим дали чакането си е заслужавало и умишлено не сме чели или гледали видео ревюта на книгата, за да се предпазим от каквито и да е предварителни очаквания. Някак успяхме да се въздържим и да удържим фронта досега...

Дори не бяхме до толкова привлечени от допълнителния подарък текстилна торбичката, но трябва да признаeм, че е приятно допълнение, а и изглежда добре, пълна с трите книги от поредицата. А дори не знаехме, че на сайта на Егмонт има отстъпка при покупка на книгите от Сара Дж. Маас... А картичката, която е изработка на Kontur Creative е просто прелестна!

Ако вече сте прочели "Двор от крила и разруха" споделете впечатленията на страницата ни "В книжна кома" под споделената публикация. Ще се радваме да обменим мнение и впечатления, да обсъдим до колко книгата се е оказала това, което сме очаквали, кое ни е допаднало и кое не чак толкова. :)

 

You have no rights to post comments

Вход / Изход

Търсене

Книги от български автори

image image image image image image image image image image image image image image image

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved