Спечели с нас!

Литературен клуб Spirt & Spirit организира среща, посветена на романа "Напълно изгубили себе си" на Карън Джой Фаулър.

Литературен клуб Spirt & Spirit организира среща, посветена на романа "Напълно изгубили себе си" на Карън Джой Фаулър. Вълнуващата семейна история, която само за няколко месеца завладя сърцата на българските читатели, е световен бестселър, финалист за наградата MAN BOOKER и носител на престижния приз PEN/FAULKNER. 

Любопитно за наградата PEN/FAULKNER – тя е основана след като американският класик Уилям Фокнър дарява премията си от Нобеловата награда на фонд, спонсориращ млади писатели. Връчва се от 1981 г. на писатели, които са американски граждани. Сред носителите ѝ са Филип Рот, Джон Ъпдайк и Е. Л. Доктороу.

Литературен клуб Spirt & Spirit е "клуб за твърд алкохол и твърда литература, организиран от Любен Дилов-син, Александър Секулов и Светлозар Желев" и провежда ежеседмични срещи в Пловдив и София.

Заповядайте на 21 януари 2015 от 19:00 в столичния клуб Trip Ten (под Моста на влюбените до НДК) на разговор за книги и четене, по време на който да се загубим напълно или да открием себе си в книгите... 

Повече подробности можете да откриете тук: http://on.fb.me/1sBnqgH

You have no rights to post comments

Вход / Изход

Търсене

Книги от български автори

image image image image image image image image image image image image image image image

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved