Спечели с нас!

image
*
image

"Предстоящо от Хермес": "Догонване на света" и "Сезонът на Йоана"

Издателска къща ХЕРМЕС Ви кани на

Софийски международен панаир на книгата

От 8до 13 декември (вторник–неделя)в НДК ще се проведе Софийският международен панаир на книгата. Щандът на Издателска къща „Хермес“ отново ще бъде №326, разположен на третия етаж. На него посетителите ще могат да се запознаят с най-актуалните заглавия на издателството и да се срещнат и с някои от любимите си автори.

 

 

 

На сцената на третия етаж ще се провеждат представянията, включени в културната програма на Софийския международен панаир на книгата. Издателска къща „Хермес“ ще има две прояви:

 

·        Премиера на „Догонване на света“ от Марко Ганчев

Дата:9 декември (сряда)

Място:НДК, сцена, ет. 3, западно крило

Час:19,00 ч.

Представя: Марин Георгиев

 

·        Премиера на „Сезонът на Йоана“ от Яница Радева

Дата:10 декември (четвъртък)

Място:НДК, сцена, ет. 3, западно крило

Час:19,00 ч.

Представят:Емилия Дворянова и Кристина Йорданова

 

 

Тази година Издателска къща „Хермес“ се включва активно и в програмата на Софийския международен литературен фестивал. От нашите автори участие ще вземат

   Георги Мишев- 12  декември (събота), 19,00 ч., НДК, ет. 2, Мраморно фоайе

Представя: Младен Влашки

 Жозе Родригеш душ Сантуш-13  декември (неделя), 15,00 ч., НДК, ет. 2, Мраморно фоайе

Представя: Младен Влашки

  Недялко Славов, Емил Андреев и Александър Секулов-13 декември (неделя), 16,00 ч., НДК, ет. 2, Мраморно фоайе

 

Като част отСофийския международен панаир на книгатаавтори на ИК „Хермес“ ще дават автографи на щанда на издателството (№326):

  ВладимирЗарев-08.12.2015 г. (вторник) – 18,00 ч.

  Светозар Гледачев-09.12.2015 г. (сряда) – 18,00 ч

 Александър Чобанов-10.12.2015 г. (четвъртък) – 18,00 ч.

 Иван Вълев-11.12.2015 г. (петък) – 17,00ч.

 Ивинела Самуилова-11.12.2015 г. (петък) – 18,00 ч.

  Жозе Родригеш душ Сантуш-12.12.2015 г. (събота) – 17,30 ч.

 Иво Топалов-13.12.2015. г. (неделя) – 14,00 ч.

 

Акценти по заглавия

Големите акценти на ИК „Хермес“ за Софийския международен панаирна книгата ще бъдат няколко. Сред тях е „Караджата“ – дългоочакваната втора книга на Георги Божинов – автор на българския роман на годината „Калуня-каля“. По повод една година от издаването на „Калуня-каля“ пускаме и луксозно юбилейно издание на забравения шедьовър, който достигна рекордния 20 000 тираж. Всички почитатели на Хорхе Букай ще могат да си купят новата му книга – романа „Кандидатът“. Сред акцентите ни ще бъдат и бестселърът „Факторът Чърчил от кмета на Лондон – Борис Джонсън, „Савската царица“ от Тоска Лий, както и третата книга от „Разговори с Бога“ на Нийл Доналд Уолш – „У дома при Бога“. Специалните ни предложения за наближаващите коледни и новогодишни празници са „Здравословни рецепти“ от Гордън Рамзи и новите книги от серията „Джейми и приятели“ на Джейми Оливър – „Салати“, „Месни ястия“ и„Десерти“. Специално за Панаира на книгата излизат и новата книга на Джоджо Мойс – „Корабът с булките“, както и „Ключът на Соломон“ от Жозе Родригеш душ Сантуш. Големият португалски писател пристига в България като гост на Софийския международен литературен фестивал. Читателите му ще могат да се срещнат с него на 13 декември от 15,00 ч. в НДК, ет. 2, Мраморно фоайе.

Издателска къща „Хермес“ ще зарадва почитателите на българска литература с новите книги на Ивинела Самуилова – „Гатанки от небето“, на Владимир Зарев – „Орлов мост“, на проф. Николай Овчаров – „От Камчатка започва Русия“, на Марко Ганчев – „Догонване на света“, на Георги Мишев – преработеното и допълнено издание на „Вилна зона“, на Блага Димитрова – „Копнеж“, и много други.

За всички родители, които трудно приспиват своите малчугани, ще е хитовото заглавие „Зайчето, което иска да заспи“ – един революционен метод за приспиване на деца, който дава резултат веднага.

Изненади сме подготвили и за децата. Специалните ни луксозни издания за тях са говорещата книжка „Моите приятели животните“, „Сглоби самолет“, „Сглоби динозавър“, „Атлас за деца“, „101 приказки за животни“ и много други.

 

 

Очакваме Ви

от

08.12.2015 г. (вторник) до 13.12.2015 г. (неделя)

в НДК, ет. 3, щанд №326, „Хермес“

You have no rights to post comments

Вход / Изход

Търсене

Книги от български автори

image image image image image image image image image image image image image image image

Свържете се с нас

Реклама долу

© Copyright 2015, All Rights Reserved